Η εταιρεία Tax Solution με πολυετή πορεία στον οικονομικό τομέα, έχοντας εξασφαλίσει ένα δίκτυο συνεργατών, παρέχει ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων υπηρεσιών. Βασικές αξίες για εμάς αποτελεί η παροχή υπηρεσιών απαράμιλλης ποιότητας στις ποιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς δείχνοντας έτσι ότι προτεραιότητά μας είναι η κάλυψη των αναγκών του πελάτη.

Από το 1980 ο απόφοιτος της Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Βαφειάδης Μιχαήλ, ως ιδρυτής του λογιστικού - φοροτεχνικού γραφείου που είχε έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, δημιούργησε το υπόβαθρο για να χτιστεί η εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας. Η εμπειρία μας είναι ένα πλεονέκτημα που μας βοηθάει να προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις όποιες δυσκολίες των καθημερινών απαιτήσεων της δουλειάς μας.

Χρόνο με το χρόνο η επιχείρηση μας εναρμονίζεται με τις φορολογικές και γενικότερα οικονομικές αλλαγές, που τα τελευταία χρόνια έγιναν πολύ συχνές. Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν όλο αυτό το διάστημα, λειτουργούν ως εφόδια για μελλοντικά προβλήματα που χρήζουν αντιμετώπισης.

Με τον καιρό δημιουργήσαμε ένα κλίμα βασιζόμενο στην καλή πίστη των πελατών μας. Δώσαμε βαρύτητα στις απαιτήσεις και προσαρμοστήκαμε στις ανάγκες των επιχειρήσεων. Ήμασταν δίπλα στον επιχειρηματία και τον ιδιώτη κάθε στιγμή που το είχε ανάγκη. Εργαστήκαμε σκληρά και δώσαμε βάρος στη συνεργασία για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα και να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που μας ζητήθηκε.

Σήμερα, η TAX SOLUTION Ι.Κ.Ε. είναι μία νεοσύστατη εταιρεία που απαρτίζεται από καταξιωμένους και έμπειρους συνεργάτες με σκοπό την συνέχιση της παροχής των  ποιοτικών λογιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με τον ίδιο ζήλο και πάθος, για την αντιμετώπιση των δυσκολιών που προστάζει η εποχή μας.

Η βασική ομάδα της Tax Solution είναι:

Μιχαήλ Βαφειάδης: Οικονομολόγος - Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ Τάξεως (BA Οικονομικών)

Απόστολος Βαφειάδης: Οικονομολόγος - Λογιστής Φοροτεχνικός Α΄ Τάξεως  (Πιστοποίηση CAT, MSc Λογιστική - Χρηματοοικονομικά, BA Λογιστική)

Χαρούλα Βαφειάδου: Λογίστρια - Φοροτεχνικός

 

Στην Tax Solution είστε ασφαλείς και πάντα ενημερωμένοι.